Vaihto- ja palautus | Small Design Shop

Vaihto- ja palautus

Palauttaminen

Haluamme antaa mahdollisimman tarkat tiedot ja kuvat tuotteistamme verkkokauppamme sivuilla. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai tarvitset lisätietoja, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, info@smalldesign.fi ennen tilausta. Näin vältymme turhilta palautuksilta sekä kuljetuksilta ja kuormitamme luontoa mahdollisimman vähän.

Voit tutustua vastaanottamaasi tuotteeseen ja voit tietenkin sovittaa sitä. Olethan huolellinen tutustuessasi tuotteeseen, sillä meillä palautuneet tuotteet laitetaan uudestaan myyntiin ja haluathan itsekin vastaanottaa virheettömän tuotteen. Palauta tuote sen alkuperäisessä pakkauksessa ja liitä mukaan mahdolliset tuotelaput ja käyttöohjeet.

Sinulla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.

Jos haluat palauttaa tuotteita, ota meihin yhteyttä info@smalldesign.fi ja lähetämme sinulle palautusohjeet. Palautuksesta veloitamme postikuluja 3,90 €.

Vaihtotilanteessa tarjoamme korvaavan tuotteen lähetyskulut, mutta meille päin tapahtuvan lähettämisen kustantaa asiakas (3,90 €). Jos vaihdat tuotteen toisen väriseen tai kokonaan uuteen tuotteeseen, vaihto käsitellään uutena tilauksena ja siitä veloitetaan toimituskulut normaalisti.

Viallinen tuote vaihdetaan vastaavanlaiseen uuteen tuotteeseen tai mahdollisuuksien mukaan korjautetaan ammattilaisella. Mikäli tuotetta ei ole enää valikoimassa, palautamme kauppasumman tilillesi tarkastettuamme tuotteen.

Mikäli tuotteella on toimitusehdoista poikkeavia palautusehtoja (esimerkiksi hygieniatuotteet, alusvaatteet ja uimapuvut sekä mittatilaustuotteet), niistä on mainittu aina erikseen tuotetiedoissa.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin asiakaspalautus. Veloitamme kaikista noutamatta jätetyistä ja verkkokaupalle takaisin palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme 15 €, joka pidätetään palautettavasta kauppasummasta.

Reklamaatiot

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Pakkaamme tilauksesi aina huolellisesti. Jos tuote on tästä huolimatta vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin, info@smalldesign.fi

Mikäli havaitset vaurioitumisen vasta luovutuksen jälkeen, ota välittömästi yhteys Postiin ja tee vahinkoilmoitus. Ilmoita vauriosta välittömästi myös myös meille info@smalldesign.fi

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassasi tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa tai tilauksessa, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, info@smalldesign.fi tai p. 045 618 9535.