Finne Neuletakki, harmaa | Small Design Shop

Finne Neuletakki, harmaa

27,90 €13,95 €

Suomalaisen POP&Co:n kaunis Finne-neuletakki on 100% puuvillaa. Tyylikkään harmaassa takissa on sievänä yksityiskohtana pienet päällekiinnitetyt taskut ja hienostuneet ruusukultaiset napit. Tämä neuletakki viimeistelee jokaisen pienen prinsessan asukokonaisuuden. 

POP&Co-kesämalliston inspiraatio tulee Andalusian kirkkaista väreistä ja Pariisin utuisista kesäaamuista. Malliston leikkisän tyttömäinen prinsessan vaatekaappi, jossa kaikki tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä.

Vaatteet valmistetaan lapsille turvallisista materiaaleista, Öko-Tex-sertifikaatit ja luomupuuvilla takaavat laadun ja ovat paras valinta lasten herkälle iholle. POP&CO:lla panostetaan tuotteiden istuvuuteen ja mukavuuteen. He käyttävät myös lisääntyvässä määrin kierrätysmateriaaleja siellä, missä se on mahdollista - jopa merkin hintalaput on tehty kierrätysmateriaaleista. Vaatteet sovitetaan lapsilla ja testipestään kerta toisensa jälkeen, kuten kotonakin. Näin vaatteista saadaan tulee hyvin istuvia ja kestäviä.

Vaatteet valmistetaan merkin omalla tehtaalla Latviassa. Tuotanto on sitoutunut kestävään kehitykseen: vähemmän sähkönkulutusta, jätettä ja päästöjä. He kantavat myös sosiaalisen vastuun eli työntekijöillä on hyvät työolot ja kaikki saavat oikeudenmukaisen kohtelun sekä reilun korvauksen tehdystä työstä.

Materiaali:
100 % Puuvilla

Pestään pesukoneessa 40 asteessa nurinpäin käännettynä.

-+