Coco Mekko | Small Design Shop

Coco Mekko

37,90 €18,95 €

Tämä laadukas mekko tulee suomalaiselta POP&Co-merkiltä. Mekossa on kaunis mintunvärinen yläosa ja kukallinen alaosa on pellavaa. Tämä hienostunut mekko on kesän tyylikkäin valinta niin kaupungille kuin juhlapäiviin puutarhassakin. Mekon yläosaan on lisätty joustavuutta, jotta mekko on mukava lapsen päällä ja siinä on helppo liikkua.

POP&Co-kesämalliston inspiraatio tulee Andalusian kirkkaista väreistä ja Pariisin utuisista kesäaamuista. Malliston leikkisän tyttömäinen prinsessan vaatekaappi, jossa kaikki tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä.

Vaatteet valmistetaan lapsille turvallisista materiaaleista, Öko-Tex-sertifikaatit ja luomupuuvilla takaavat laadun ja ovat paras valinta lasten herkälle iholle. POP&CO:lla panostetaan tuotteiden istuvuuteen ja mukavuuteen. He käyttävät myös lisääntyvässä määrin kierrätysmateriaaleja siellä, missä se on mahdollista - jopa merkin hintalaput on tehty kierrätysmateriaaleista. Vaatteet sovitetaan lapsilla ja testipestään kerta toisensa jälkeen, kuten kotonakin. Näin vaatteista saadaan tulee hyvin istuvia ja kestäviä.

Vaatteet valmistetaan merkin omalla tehtaalla Latviassa. Tuotanto on sitoutunut kestävään kehitykseen: vähemmän sähkönkulutusta, jätettä ja päästöjä. He kantavat myös sosiaalisen vastuun eli työntekijöillä on hyvät työolot ja kaikki saavat oikeudenmukaisen kohtelun sekä reilun korvauksen tehdystä työstä.

Materiaalit
Yläosa: 94%Viskoosi, 6%Elastaani
Helma: 100% Pellava

Voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa.

-+