Cate Mekko | Small Design Shop

Cate Mekko

37,90 €18,95 €

Tyylikäs mekko tulee suomalaiselta POP&Co-merkiltä. Tässä monikäyttöisessä mekossa pienet prinsessat viihtyvät niin arkena kuin juhlapäivinäkin. Mekon yläosaan on lisätty joustavuutta, jotta mekko on mukava lapsen päällä ja siinä on helppo liikkua. Mekko on polvipituinen.

POP&Co-kesämalliston inspiraatio tulee Andalusian kirkkaista väreistä ja Pariisin utuisista kesäaamuista. Malliston leikkisän tyttömäinen prinsessan vaatekaappi, jossa kaikki tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä.

Vaatteet valmistetaan lapsille turvallisista materiaaleista, Öko-Tex-sertifikaatit ja luomupuuvilla takaavat laadun ja ovat paras valinta lasten herkälle iholle. POP&CO:lla panostetaan tuotteiden istuvuuteen ja mukavuuteen. He käyttävät myös lisääntyvässä määrin kierrätysmateriaaleja siellä, missä se on mahdollista - jopa merkin hintalaput on tehty kierrätysmateriaaleista. Vaatteet sovitetaan lapsilla ja testipestään kerta toisensa jälkeen, kuten kotonakin. Näin vaatteista saadaan tulee hyvin istuvia ja kestäviä.

Vaatteet valmistetaan merkin omalla tehtaalla Latviassa. Tuotanto on sitoutunut kestävään kehitykseen: vähemmän sähkönkulutusta, jätettä ja päästöjä. He kantavat myös sosiaalisen vastuun eli työntekijöillä on hyvät työolot ja kaikki saavat oikeudenmukaisen kohtelun sekä reilun korvauksen tehdystä työstä.

Materiaalit
Yläosa: 94% Viskoosi 6% Elastaani, Öko-Tex Certified material
Helma: 100% Rayon

-+