Apple Pusero, vaaleanpunainen | Small Design Shop

Apple Pusero, vaaleanpunainen

22,90 €11,45 €

Tästä ei pienen tytön kesäpaita enää tyylikkäämmäksi mene! Utuinen roosan värinen toppi tulee suomalaiselta POP&Co-merkiltä. Tämä A-linjainen toppi istuu kauniisti olkapäiltä ja siinä on sopivasti väljyyttä vyötäröllä. Puseron materiaaliin lisätty joustavuutta, jotta pusero on mukava lapsen päällä ja siinä on helppo liikkua.

POP&Co-kesämalliston inspiraatio tulee Andalusian kirkkaista väreistä ja Pariisin utuisista kesäaamuista. Malliston leikkisän tyttömäinen prinsessan vaatekaappi, jossa kaikki tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä.

Vaatteet valmistetaan lapsille turvallisista materiaaleista, Öko-Tex-sertifikaatit ja luomupuuvilla takaavat laadun ja ovat paras valinta lasten herkälle iholle. POP&CO:lla panostetaan tuotteiden istuvuuteen ja mukavuuteen. He käyttävät myös lisääntyvässä määrin kierrätysmateriaaleja siellä, missä se on mahdollista - jopa merkin hintalaput on tehty kierrätysmateriaaleista. Vaatteet sovitetaan lapsilla ja testipestään kerta toisensa jälkeen, kuten kotonakin. Näin vaatteista saadaan hyvin istuvia ja kestäviä.

Vaatteet valmistetaan merkin omalla tehtaalla Latviassa. Tuotanto on sitoutunut kestävään kehitykseen: vähemmän sähkönkulutusta, jätettä ja päästöjä. He kantavat myös sosiaalisen vastuun eli työntekijöillä on hyvät työolot ja kaikki saavat oikeudenmukaisen kohtelun sekä reilun korvauksen tehdystä työstä.

Materiaali:
94% Viskoosi, 6% Elastaani

Pestään pesukoneessa 30 asteessa

-+